divendres, 13 de juny del 2014

II PEDALADA ESCOLAR



Ahir dijous i avui divendres hem realitzat la segona edició de la Pedalada Escolar en la que han participat més de 300 alumnes de 6è de les escoles Els Pins, Jacint Verdaguer, Can Roca, La Ginesta, Petit Món-Felisa Bastida, Garigot, Lluís Vives, Josep Guinovart i Antoni Gaudí. Cal destacar la participació de tutors i mestres que els han acompanyat en tot moment.
Aquest any, i degut al gran nombre de participants, hem realitzat la Pedalada en dues jornades, participant dijous les cinc primeres escoles esmenades anteriorment, i divendres les altres quatre.

Els objectius de la sortida eren que els participants poguessin
·  Experimentar la sensació d’anar per la via pública en bicicleta, per vies urbanes diferents a les que pugui passar habitualment.
·  Participar en una activitat física saludable i comprovar que la bicicleta és un mitjà de transport barat, sa, sostenible i net.
·  Participar en una activitat diferent i fent-ho de manera conjunta amb altres centres escolars del nostre municipi.
·  Gaudir del dia de la cloenda i comiat de tot el projecte d’Educació per a la Mobilitat Segura que han rebut des de que van començar a primer de primària fins que surten del col·legi a 6è.

Dijous vam començar a les nou del matí a l'escola Els Pins, des de allà i per ordre vam passar per les escoles Jacint Verdaguer, Can Roca, La Ginesta i Petit Món-Felisa Bastida, fent cada cop el grup més nombrós.
Avui divendres hem començat per l'escola Garigot, passant pel Lluís Vives, Josep Guinovart i Antoni Gaudí.

Un cop unificat tot el grup, hem pedalejat pel municipi, especialment per la zona de la platja, on hem esmorzat i fet la foto de grup a la Plaça de les Palmeres.
Allà hem fet entrega d'un casc de bicicleta als guanyadors de la volta cronometrada del circuit d'habilitat i circulació en bicicleta. Us recordem que van ser el David Ruiz de l'escola Jacint Verdaguer i l'Ivonne Grau del Lluís Vives.

Un cop esmorzats i descansats, hem fet l'itinerari de tornada en el mateix ordre que a l'anada, acomiadant a cada grup a la porta de la seva escola.

Han estat dos matins sense incidents, lúdics i on hem pogut gaudir de la bicicleta amb el trànsit tallat per allà on circulàvem gràcies a l'excel·lent treball dels nostres companys motoristes i ciclistes. 

Podeu veure més fotos clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada