dijous, 2 de febrer del 2017

P5 a l'escola Can Roca

 Aquest matí, hem visitat les classes de P5 de l'escola Can Roca.
A primera hora, ha estat el torn de la classe dels cavallers i les princeses, acompanyats per la seva professora Judith. Tots els nens i nenes, han demostrat que saben moltes coses sobre la Policia i les seves funcions.
Després hem escenificat el conte del "meu amic Max", on hem rigut molt gràcies a la bona interpretació dels actors i actrius i de la "tieta Lola".
Posteriorment, hem parlat sobre el semàfor i els seus colors, per passar a fer el joc del "semàfor humà".
Després hem finalitzat amb el semàfor dels vianants.


A segona hora, ha estat el torn de la classe dels reis i les reines, acompanyats per la seva professora Sònia. Aquest grup també ha demostrat que saben explicar moltes coses sobre la professió de Policia Local. Després hem explicat el conte de l'osset Max, on han pogut comprovar quina és la importància de portar sempre una cadireta o un elevador al cotxe, així com portar ben cordat el cinturó de seguretat.
Seguidament, hem presentat al nostre amic el semàfor, on tots, han demostrat que sabiem molt bé els colors del mateix. Així han passat a jugar al joc del "semàfor humà" on tres companys han fet les funcions d'un semàfor d'una manera molt especial.
Hem acabat la sessió amb un petit joc de màgia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada