dimecres, 17 de gener del 2018

Mobilitat Segura a les escoles Garigot i Els Pins

Avui hem fet doble sessió de Mobilitat Segura a les escoles Garigot i Els Pins.

A l'escola Garigot hem fet classe amb les línies A de 3r i 5é.

A primera hora, a 3r, han participat a l'activitat "Ho tens clar?". Han pogut detectar situacions amb risc, i han conegut al Marc, l'Àlex i  la Paula. Han aprés i comentat on jugar amb seguretat, com caminar pel carrer, com sortir del vehicle, la importància de l'elevador o cadireta i els diferents graus de perillositat dels seients d'un vehicle.

Després a 5è,  han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques de circulació, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici. 

Finalment a 3r de nou, en primer lloc, hem fet una l'activitat Civisme i seguretat al transport públic on els participants han treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist la utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, ho han experimentat a classe amb uns reflectors que els hem regalat i han enganxat a les seves motxilles.


A l'escola Els Pins hem realitzat la sessió amb els nois i noies de P5.

Aquest matí hem estat amb la classe de les il·lustradores i de les escritores. Ens hem presentat i parlat sobre les funcions de la policia. Després els hem explicat el conte del 'Max' el nostre osset de peluix, on han comentat i après la importància de fer servir la cadireta o l'elevador dins el cotxe i d'anar ben cordats.
A continuació han conegut el nostre amic el semàfor, per a què serveix i com funciona. Un cop han demostrat que ho entenien molt bé, hem fet un joc amb un semàfor una mica especial i amb cotxes. Per finalitzar, hem fet un petit joc de màgia amb l'ajuda dels nois i noies, on hem convertit aigua en pintura del color dels ninots dels semàfors de vianants.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada